Toilet renovatie

Toilet renovatie, Toilet renovatie, Syga Bouw

Toilet renovatie

Wanneer je besluit om je toilet op te knappen, zijn er nog steeds verschillende opties beschikbaar. Wil jij bijvoorbeeld jouw complete toilet verbouwen? Of volstaat een nieuwe vloer in het toilet al? Het toilet of de douche verbouwen in het toilet kan ook al zorgen voor een compleet nieuwe aanblik. Wanneer je jouw volledige toilet gaat renoveren, hangt hier vanzelfsprekend een wat hoger prijskaartje aan dan wanneer je alleen onderdelen vervangt. Je krijgt hier op zijn beurt wel weer een toilet geheel naar jouw wensen voor terug. Voordat je jouw toilet helemaal gaat verbouwen, raden we aan eerst goed te kijken naar wat je precies wilt vervangen. Wil jij alvast aan de slag met het ontwerpen van jouw droomtoilet? Maak dan eenvoudig een eerste opzet in onze 3D ontwerp tool.

Toilet renovatie, Toilet renovatie, Syga Bouw

Volledig of compleet renoveren?

Wanneer je besluit om je toilet op te frissen, zijn er nog steeds verschillende mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld het complete toilet renoveren? Of is het voldoende om alleen de vloer in het toilet te vernieuwen? Het toilet of de douche in het toilet aanpassen kan ook al leiden tot een geheel nieuwe uitstraling. Het is belangrijk op te merken dat een volledige toiletrenovatie doorgaans gepaard gaat met een hoger prijskaartje dan wanneer je alleen bepaalde elementen vervangt. Maar hiermee krijg je wel een toilet dat volledig aan jouw wensen voldoet. Voordat je begint met de verbouwing van je toilet, is het verstandig om goed te overwegen welke delen je precies wilt aanpakken. Wil je alvast aan de slag met het ontwerpen van jouw droomtoilet? Maak dan eenvoudig een eerste ontwerp met behulp van onze 3D-ontwerptool.

Toilet renovatie, Toilet renovatie, Syga Bouw
Toilet renovatie, Toilet renovatie, Syga Bouw
Toilet renovatie, Toilet renovatie, Syga Bouw

Advies nodig?

Overweegt u om uw toilet gedeeltelijk of volledig te renoveren? Neem dan direct contact met ons op. Wij adviseren en begeleiden uw badkamer renovatie van A tot Z. Wij komen vrijblijvend en geheel gratis langs om een passend offerte aan te bieden. Vul de contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.